Jos etsit rakkaallesi ikimuistoista lahjaideaa, niin tässä se tulee: yhdistä samaan lahjaan romanttinen hotellipaketti Helsingissä sekä upea saarikierros Helsingin monipuolisessa saaristossa! Näin upea ja monipuolinen lahja muistetaan varmasti pitkään, ja tästä artikkelista löytyvillä vinkeillä tämä ikimuistoinen lahja on todella helppo hankkia!

Romanttinen hotellipaketti Helsingissä

Ihan ensiksi on tietysti hankittava mahdollisimman romanttinen hotellipaketti Helsingistä. Ehdotamme, että tutustut GLO Hotellien, Hotel Havenin, Hotel Kämpin ja Hotel St. Georgen upeisiin romanttisiin hotellipaketteihin. Kaikki edellä mainitut ylelliset hotellit tarjoavat upeat puitteet esimerkiksi romanttisen viikonlopun viettoa varten. Tarjolla on esimerkiksi ruusunterälehtikylpyjä sekä maukkaita huoneaamiaisia. Vaikka hotellihuoneessa onkin mahdollista viettää vaikka kokonainen vuorokausi, suosittelemme kuitenkin, että päiväksi kannattaa lähteä reippailemaan Helsingin upeaan saaristoon, minkä jälkeen ilta ja yö on mukavaa viettää rentouttavissa ja romanttisissa tunnelmissa valitussa hotellissa.

Reipas saarikierros Helsingissä

Helsinki on erittäin merellinen kaupunki ja Helsingistä sekä sen lähialueilta löytyykin paljon mielenkiintoisia saaria sekä vesireittejä. Alueella on nimittäin satoja saaria, joista suurin osa on valtion omistuksesta ja puolustusvoimien käytössä. Tästä huolimatta Helsingistä ja sen lähialueilta löytyy myös monia sellaisia saaria, joissa on mahdollista viettää mukavia hetkiä raittiissa ulkoilmassa. Monilta saarilta löytyy myös grillikatoksia, joissa voi grillata vaikkapa maittavan aterian siinä vaiheessa, kun hotelliaamiainen alkaa olla sulateltu.

Luonnonystävälle esimerkiksi Kaivopuiston edustalla sijaitseva Harakan saari on upea kohde. Monet lintulajit pesivät tällä saarella, joten se on esimerkiksi lintubongareiden suosiossa. Saarella seurataankin esimerkiksi monien lintulajien muuttoa. Lisäksi Harakan saarelta löytyy mielenkiintoinen ympäristökeskuksen ylläpitämä Luontotalo. Muita hyviä kohteita ovat esimerkiksi Pihlajasaari, Lammassaari, Vartiosaari, Vallisaari, Liuskasaari, Isosaari, Kuivasaari, Mustasaari, Matosaari, Kaunissaari, Lonna ja Rajasaari.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *