Helsingistä löytyy upeita saaria, joista löytyy mahtavat puitteet esimerkiksi koko perheen yhteiselle seikkailulle tai romanttiselle kävelyretkelle yhdessä oman rakkaan kanssa. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Suomenlinna, Pihlajasaari, Tervasaari, Lammassaari, Vallisaari, Harakka ja Vartiosaari. Ennen retkelle lähtöä kannattaa nauttia laadukas ja tuhti hotelliaamiainen, joka antaa puhtia pitkälle iltapäivään!

Taivaallinen hotelliaamiainen Helsingissä

Taivaallinen hotelliaamiainen löytyy Helsingissä Hotel Haven -nimisestä ravintolasta ja täältä onkin hyvä aloittaa saaristoretkeilypäivä! Hotelli sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja siellä tarjoilla runsasta ja herkullista aamupalaa upeissa puitteissa. Aamiainen katetaan arkiaamuina kello 7 – 10 ja viikonloppuina kello 8 – 11 historiallisesti rikkaassa Sundmanin talossa, joka on Hotel Havenin Etelärannan puoleinen rakennus. Viikonloppuisin aamaisella on kolme eri kattausta, joista ensimmäinen on kello 8 – 9, toinen kello 9 – 10 ja kolmas kello 10 – 11.

Näistä maalaisromanttisista tunnelmista ja runsaasta aamiaisesta on helppoa ammentaa energiaa tulevaa retkeä varten. Jos haluat myös yöpyä Helsingissä mukavissa olosuhteissa, suosittelemme tutustumaan Hotel Havenin upeisiin huoneisiin! Hotelliaamiainen on tarjolla sekä Hotel Havenin hotellivieraille, että muille hyvää hotelliaamiaista etsiville. Kannattaa kuitenkin tehdä pöytävaraus, jotta voit olla varma tämän upean elämyksen toteutumisesta.

Aamiaisen aikana on mukava jutella perheen tai ystävien kanssa siitä, mitä retkellä halutaan erityisesti nähdä ja kokea ja mitä retkeltä on odotettavissa. Jos olet lähdössä retkelle yksin, kannattaa aamiaishetki käyttää rentoutumiseen ja nauttimiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *